Nagrade i Priznanja

Rezultati koje ostvarujemo, reputacija koju smo stekli pažljivim planiranjem, kao i odnos prema tržištu, svakako su primećeni od strane naših partnera, kredibilnih i uglednih društava, institucija i organizacija.

Dobijena priznanja i nagrade stvaraju u nama osećaj zadovoljstva i dodatni su vetar u leđa na putu ka novim ciljevima.

MENADŽER GODINE – “Klub privrednih novinara”

Na tradicionalnoj dodeli nagrada “Poslovni čovek godine” koje dodeljuje Klub privrednih novinara Srbije, na dodeli nagrada održanoj 24.02.2015. u Beogradu, Plaketu i priznanje “Menadžer godine” dobio je Predrag Đurović, Predsednik Upravnog odbora “Žitopromet-mlin” AD. Nagrada je dodeljana za investiciju u proizvodnju žitomlinskih i testeničarskih proizvoda.

ZAHVALNICA – “Ekonomski fakultet Subotica”

Na svečanosti održanoj 20.05.2015. godine u Subotici, povodom obeležavanja 55 godina rada i postojanja, Ekonomski fakultet u Subotici, Univerzitet u Novom sadu, dodelio je našoj kompaniji Zahvalnicu za doprinos razvoja fakulteta. Zahvalnicu je uručio Dekan Ekonomskog fakulteta u Subotici, Prof. dr. Nenad Vunjak.

POVELJA – “Kapetan Miša Anastasijević”

Godišnja nagrada – Povelja “Kapetan Miša Anastasijević”, koja se dodeljuje najuspešnijim pojedincima, preduzetnicima i institucijama u Južnobačkom regionu, a na predlog Regionalnih privrednih komora, dodeljena je našoj kompaniji u Subotici, 27.12.2013. godine u kategoriji “Naj agrar”. Dodela nagrada je održana u okviru projekta “Put ka vrhu”, u organizaciji kompanije “Media Invent” iz Novog Sada.

POVELJA – “Ekonomski fakultet Subotica”

U znak zahvalnosti za uspešnu saradnju, Ekonomski fakultet u Subotici, Univerzitet u Novom sadu, dodelio je Povelju našoj kompaniji. Svečanost je održana 17.05.2012. u Subotici, povodom dana fakulteta, odnosno na 52. godišnjicu te ustanove.

POVELJA – “Zadružni savez Vojvodine”

Zadružni savez Vojvodine je 13.05.2012. godine našoj kompaniji i Predsedniku Upravnog odbora Predragu Đuroviću uručio povelju za uspešnu poslovnu saradnju sa zadružnim sektorom Vojvodine. Povelju je uručio Predsednik Zadružnog saveza Vojvodine, na svečanosti u Novom Sadu.

NAGRADA – “Privredne komore Vojvodine”

Ovo tradicionalno priznanje dodeljuje se od 1964. godine za značajna privredna ostvarenja preduzećima i pojedincima, koji su svojim rezultatima rada doprineli ukupnom razvoju privrede Vojvodine a time i čitave zemlje.
Među dobitnicima 46. Nagrade Privredne komore Vojvodine, 2009. godine, našao se i “Žitopromet-mlin”.
Nagrada Privredne komore Vojvodine je za sve dobitnike, pa tako i za našu kompaniju, veliki podstrek za postizanje novih poslovnih uspeha.